webwizart.be
"Leid de concurrentie met gebruiksvriendelijk design." Wij bieden u , Gemoedsrust,
zodat u zich kunt richten op uw Zaken.

Digital Product Design

"Ontwerpen voor het digitale tijdperk: het creƫren van op de gebruiker gerichte ervaringen die verbinden en innoveren."
 • Onze ervaren consultants werken aan het verbeteren van uw producten, processen en algehele klantervaring.
 • We zijn gespecialiseerd in gebruikersgericht ontwerp en agile methodologieĆ«n.
 • We kunnen helpen met design sprints, gebruikeronderzoek, prototyping en meer om u te helpen uw doelen te bereiken.
 • Neem contact met ons op om te leren hoe ons team uw bedrijf kan helpen bij het verbeteren van haar producten en klantervaring.


Neem contact op met ons
freelancer
freelancer

Software Ontwikkeling

"Oplossingen bouwen, vooruitgang stimuleren: deskundig ontwikkelde softwareontwikkeling voor de moderne wereld."
 • Neem de gevalideerde oplossing en zet deze om in een werkend softwareproduct.
 • Gebruik agile ontwikkelmethodologieĆ«n om tijdige en efficiĆ«nte levering te garanderen.
 • Voortdurend itereren en het product verbeteren op basis van gebruikersfeedback.
 • Neem contact met ons op om te leren hoe ons team u kan helpen met design thinking en agile ontwikkelmethodologieĆ«n om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de behoeften van de gebruiker.


Neem contact op met ons

Ontgrendel het volledige potentieel
van jouw bedrijf met onze
design thinking- en softwareontwikkeling diensten."

Softwarebedrijven

 • Door gebruik te maken van Design Thinking en Agile Methodologies kunnen de producten, processen en algemene klantervaring van softwarebedrijven worden verbeterd.
 • We werken met u samen om de wensen en behoeften van uw gebruikers te begrijpen, zodat u meer op de gebruiker gerichte en innovatieve software kunt ontwikkelen, waarbij tijd en middelen efficiĆ«nt worden gebruikt.
 • Contacteer ons op om meer te weten te komen over hoe onze Design Thinking-services u kunnen helpen uw ontwikkelingsproces te verbeteren en bevredigende ervaringen te creĆ«ren.

Meer informatie

Videogamestudio's

 • Kunnen hun producten, processen en algemene game-ervaring verbeteren door gebruik te maken van GUR/GUX.
 • Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van game-ontwikkelingsbedrijven om deze doelen te bereiken.
 • We werken met u samen om uw spelers te begrijpen, zodat u meer boeiende en meeslepende games kunt maken, terwijl u tijd en geld bespaart.
 • Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze GUR/GUX-services u kunnen helpen uw game-ontwikkelingsproces te verbeteren en bevredigende ervaringen voor uw spelers te creĆ«ren.


Meer informatie

HR Bedrijven

 • Het werven van top talent in de software ontwikkelingsindustrie kan uitdagend zijn vanwege de voortdurende ontwikkeling van technologieĆ«n en methodologieĆ«n.
 • Onze trainingsservices kunnen u helpen het software stack en de verschillende profielen in de software ontwikkelingsindustrie te begrijpen.
 • Dit stelt u in staat om meer geĆÆnformeerde beslissingen te nemen bij het werven en aannemen van software ontwikkelaars, wat leidt tot betere resultaten.
 • Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze trainingsservices u kunnen helpen de uitdagingen van het werven van top talent in de software ontwikkelingsindustrie te overwinnen.
Meer weten

KMO's

 • Wij bieden services op maat speciaal voor kleine bedrijven om hen te helpen bij de uitdagingen van digitalisering, automatisering en lead generatie.
 • Ons team kan u helpen bij het identificeren van de digitale tools en strategieĆ«n die het beste aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften.
 • Wij bieden training om u te helpen begrijpen wat de voordelen van digitalisering en automatisering zijn, en hoe ze een positieve invloed kunnen hebben op uw bedrijf.
 • Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we uw kleine bedrijf kunnen helpen groeien en naar een hoger niveau te tillen.


Meer weten over onze oplossingen

Klanten

In de loop der jaren hebben we de kans gehad om samen te werken aan een verscheidenheid aan projecten voor verschillende klanten in verschillende sectoren.

We bieden onze klanten op maat gemaakte oplossingen die hen hebben geholpen hun zakelijke doelen te bereiken. Onze klanten vertrouwen op onze expertise op gebieden als softwareontwikkeling, gebruikerservaring en Agile-methodologieƫn.

We zijn trots op het feit dat we hen hebben geholpen hun producten, processen en algehele klanttevredenheid te verbeteren. We kijken ernaar uit om met zulke geweldige klanten te blijven werken en een positieve impact te hebben op hun bedrijven. Hier zijn een paar van onze klanten:


Meer weten
clients

Wat mensen over ons zeggen:

Kenny

Kenny

Freelance Front-End Teamleider
Inosta.be

Vaak zal Younes je dwingen om buiten de kaders te denken waarvan je niet besefte dat je erin vastzat en oplossingen bedenken die veel eenvoudiger en eleganter zijn dan je oorspronkelijk in gedachten had.

Daarbovenop heeft Younes een geweldige intuĆÆtie voor gebruikersgedrag en klantverwachtingen en zal hij slechte UX vanaf vroege stadia beter opsporen dan enige andere ontwikkelaar of teamleider waarmee ik heb samengewerkt!

Joaquin

Joaquin

Leider van PLF Operations en Market Relationship | Evonik Porphyrio

Younes heeft me gecoacht en geleerd hoe ik een Product Owner kan zijn, gericht op de behoeften van de gebruiker en hen te helpen hun werk op de best mogelijke manier uit te voeren.

Zijn advies heeft ons bedrijf naar een hoger niveau getild, geleid tot de implementatie van nieuwe workflows en het opnemen van nieuwe teams die ons in staat zullen stellen om een veel betere aanpak te hebben in de manier waarop we een betere oplossing aan de gebruiker leveren.

Laura

Laura

Freelance Front-End Teamleider
FutureFox.be

Hij durft buiten de gebaande paden te denken en nieuwe perspectieven op problemen te brengen en als hij merkt dat dingen niet goed gaan, zal hij in plaats van alleen maar te klagen over het probleem, de persoon zijn die nieuwe oplossingen op tafel brengt. Hij is het type persoon om altijd vooruit te gaan, hoe moeilijk de weg ook is.

Het laatste wat ik wil toevoegen is: bedankt. Voor alle begeleiding en het vertrouwen dat ik kreeg, en alle goede tijden in team Phoenix!

Design System

Designsystemen

We hebben meerdere designsystemen gebouwd voor verschillende klanten, waarbij we gebruik hebben gemaakt van geavanceerde technieken en een op de gebruiker gerichte aanpak. We hebben een compleet designsystem geleverd op basis van webstandaarden, zonder het gebruik van frameworks, terwijl we pure JavaScript, PWA-technologieƫn, een componentensysteem en een hulpgereedschap hebben gebruikt. We werkten nauw samen met de klant om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen en leverden een hoogwaardige, prestatiegerichte en toegankelijke oplossing die hun verwachtingen overtrof.

Onze expertise in het leveren van visueel verbluffende, prestatiegerichte, toegankelijke en onderhoudbare designsystemen heeft geleid tot succesvolle samenwerkingen met meerdere klanten. Neem contact met ons op om te leren hoe we een op maat gemaakt designsystem voor uw bedrijf kunnen bouwen dat voldoet aan uw unieke behoeften en uw verwachtingen overtreft.


Meer informatie

Front end Development Team

We begonnen met het uitvoeren van een technische audit om de huidige staat van de front-end ontwikkeling van de klant te begrijpen en gebieden voor verbetering te identificeren. Vervolgens werkten we met de klant samen om een front-end ontwikkelingsstrategie vast te stellen en duidelijke doelen voor de afdeling te stellen. We hielpen de klant bij het werven en opleiden van een team van ervaren front-end ontwikkelaars en leverden voortdurende mentorschap en begeleiding om ervoor te zorgen dat het team in staat was om hoogwaardige en op de gebruiker gerichte oplossingen te leveren.

Dit is een voorbeeld van onze mogelijkheid om front-end afdelingen op te richten en te leiden, en onze expertise in het leveren van oplossingen die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook op de gebruiker gericht, prestatiegericht en toegankelijk. Door een toegewijde front-end afdeling te creƫren, kon de klant zijn productontwikkelingsproces verbeteren en uiteindelijk betere producten aan zijn klanten leveren.


Neem contact op met ons
Younes Baghor
Younes Baghor

Product Design Team

In ons laatste project hebben we een productontwerpteam opgericht en geleid bij een organisatie van een klant. Het project vereiste een diepgaand begrip van de zakelijke doelstellingen van de klant en een toewijding om een op de gebruiker gerichte oplossing te leveren. We werkten nauw samen met de klant om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen, en door middel van een design thinking-aanpak slaagden we erin een productontwerpteam te creƫren dat hun verwachtingen overtrof.

We zijn begonnen met het uitvoeren van een ontwerpaudit om de huidige staat van ontwerp binnen de organisatie te begrijpen en hebben gebieden geĆÆdentificeerd die verbetering behoeven. Vervolgens werkten we samen met de klant om een ontwerpstrategie op te stellen en duidelijke doelen voor het team vast te stellen. We hebben de klant geholpen bij het werven en trainen van een team van ervaren productontwerpers en hebben voortdurende begeleiding en mentorship geboden om ervoor te zorgen dat het team in staat was om hoogwaardige en op de gebruiker gerichte ontwerpen te leveren.


Contact

Kom langs voor een ☕, of laat een 📝 achter.

  Ik wil meer info in verband met: